Aambeien zijn een lastig onderwerp – veel mensen krijgen ermee te maken, maar het intieme karakter van de klacht zorgt ervoor dat het onderwerp vaak met schaamte en terughoudendheid omgeven is. Hierdoor gaat een groot deel van de bevolking door het leven met aambeien, zonder te weten wat er tegen helpt. EpiAnal brengt hier graag verandering in.

aambeienzalf EpiAnalHeeft u last van aambeien, en wilt u weten wat helpt tegen deze vervelende kwaal? In dat geval bent u bij EpiAnal aan het juiste adres. Onze ervaring met het maken van producten tegen aambeien geeft ons een uniek perspectief op wat er echt tegen aambeien helpt en wat u beter kunt laten. Deze kennis en ervaring willen wij graag met u delen.

Belangrijke aandachtspunten bij aambeien

Om te weten wat tegen aambeien helpt is het belangrijk om te weten waardoor deze klacht nu precies veroorzaakt wordt. Te hard persen tijdens de stoelgang wordt vaak als hoofdoorzaak aangewezen, maar dit is niet het hele verhaal. Uw dagelijkse beweging en de hoeveelheid voedingsvezels die u binnenkrijgt hebben ook invloed op het ontstaan van aambeien en het genezingsproces.

Het vermijden van mogelijke oorzaken is dan ook het eerste wat helpt tegen aambeien -wanneer u voldoende drinkt, een vezelrijk dieet volgt en lang zitten vermijdt zult u merken dat u snel minder last heeft van aambeien en aanverwante klachten. Daarnaast is ook het vermijden van strak ondergoed iets wat goed tegen helpt aambeien.

EpiAnal, het middel wat helpt tegen aambeien

Het veranderen van uw voedingspatroon en gewoonten is niet het enige wat tegen aambeien helpt – er zijn ook middelen die uw klachten in korte tijd kunnen laten verminderen, of zelfs verdwijnen. Zetpillen en aambeienzalf van EpiAnal bevatten iets wat op twee manieren tegen aambeien helpt: een unieke combinatie van actieve bestanddelen die niet alleen pijn en jeuk bestrijden, maar ook de aambeien zelf aanpakken en doen krimpen. Hierdoor kunnen uw klachten al binnen enkele dagen tot het verleden behoren. Onze producten worden bijzonder goed door het lichaam getolereerd en zijn daardoor ook geschikt voor gebruik door zwangere vrouwen.

Bent u op zoek naar meer informatie over onze producten, of wilt u direct kennismaken met een middel wat echt tegen aambeien helpt? Neem contact op met EpiAnal of bestel eenvoudig online via onze website.

Wat helpt tegen aambeien?
  • EpiAnal helpt tegen aambeien

    EpiAnal bevat actieve bestanddelen die de klachten bij niet-bloedende aambeien snel doen verminderen en verdwijnen. EpiAnal haalt de jeuk weg, werkt pijnstillend en doet aambeien krimpen.
    Hier bestellen
  • Aanbevelingen