Aambeien – meer dan 70% van alle vrouwen krijgt er tijdens of na de zwangerschap mee te maken. Hoe vervelend dit ook moge zijn, het is helaas niet altijd te vermijden. Wilt u weten waardoor aambeien ontstaan als u zwanger bent? EpiAnal legt het aan u uit.

zwanger aambeien EpiAnalDe bloedvaten en weefsels in en rond de anus zwellen tijdens de stoelgang iets op. Meestal keren ze vervolgens weer terug in hun oorspronkelijke staat en is er niets aan de hand. Tijdens de zwangerschap is de druk op uw bekkenbodem en anus echter hoger. Hierdoor krijgen vrouwen die zwanger zijn sneller met aambeien te maken – de druk op het lichaam is simpelweg te hoog. Het risico op aambeien is dus groter wanneer u zwanger bent. Dit betekent echter niet dat er geen effectieve manieren zijn om tijdens de zwangerschap met aambeiklachten om te gaan.

Wat kunt u als u zwanger bent tegen aambeien doen?

Wanneer u zwanger bent zijn aambeien moeilijk te vermijden; naarmate uw baby groeit zal ook de druk op uw lichaam toenemen. Deze druk neemt pas na de bevalling af, wat betekent dat uw aambeien daarna pas echt kunnen genezen. Gelukkig kunt u terwijl u zwanger bent wel iets doen om uw aambeien meer te ontzien.

Door een vezelrijk dieet te volgen en genoeg water te drinken kunt u ervoor zorgen dat uw ontlasting meer vocht vasthoudt. Hoe zachter uw ontlasting is, des te minder uw aambeien tijdens de stoelgang geïrriteerd zullen raken. Op termijn nemen uw klachten hierdoor af en krijgt uw lichaam meer rust.

EpiAnal, hèt middel tegen aambeien als u zwanger bent

Bent u zwanger, en heeft u aambeien met acute klachten zoals pijn, jeuk en irritatie? Aanpassingen in uw dieet kunnen een effectief hulpmiddel zijn, maar zullen niet direct zorgen voor een verlichting van uw pijnklachten. De aambeienzalf en zetpillen van EpiAnal doen dit wel. De unieke actieve bestanddelen zorgen ervoor dat uw klachten zoals jeuk en pijn snel verminderen en verdwijnen, uw aambeien doen krimpen en worden daarbij goed verdragen door het lichaam. U kunt EpiAnal dus ook wanneer u zwanger bent tegen aambeien gebruiken; het middel heeft geen negatieve invloed op uw zwangerschap.

Wilt u EpiAnal direct proberen, of wilt u weten wat u wanneer u zwanger bent nog meer tegen aambeien kunt doen? EpiAnal heeft altijd een duidelijk antwoord op aambeiklachten. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen en [wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden].

Hoe ontstaan aambeien wanneer u zwanger bent?
  • EpiAnal helpt tegen aambeien

    EpiAnal bevat actieve bestanddelen die de klachten bij niet-bloedende aambeien snel doen verminderen en verdwijnen. EpiAnal haalt de jeuk weg, werkt pijnstillend en doet aambeien krimpen.
    Hier bestellen
  • Aanbevelingen