De kans is groot dat u tijdens uw leven met aambeien te maken zult krijgen – meer dan de helft van alle Nederlanders krijgt tijdens hun leven last van aambeien. Over deze vervelende klacht wordt maar weinig gesproken, wat ervoor zorgt dat velen niet weten wat er tegen aambeien te doen is.

EpiAnal wc aambeienEpiAnal kan u helpen om een antwoord op uw vragen te vinden. Het voorkomen en verhelpen van aambeiklachten is onze specialisatie en wij stellen onze kennis graag aan u beschikbaar. Heeft u last van aambeien en wilt u weten wat daar tegen te doen is? Op de website van EpiAnal kunt u alles lezen over de oorzaken van aambeien en wat er te doen is om uw klachten effectief te verlichten.

Soorten aambeien en wat te doen bij klachten

Aambeien komen over het algemeen in drie verschillende vormen voor – inwendige, uitwendige en bloedende aambeien. De vorm waaraan u lijdt bepaalt welke klachten u waarschijnlijk zult ervaren, maar ook wat er aan uw aambeien te doen is. Inwendige aambeien zijn vaak pijnloos. Hierbij is bloed op de ontlasting vaak het enige merkbare symptoom. Uitwendige aambeien leiden vaak tot ongemakkelijke klachten zoals pijn en jeuk rond de anus. Hoewel ieder soort aambei tijdens de stoelgang kan gaan bloeden, spreekt men meestal pas van bloedende aambeien wanneer de bloedingen vaker voorkomen of opvallend hevig zijn.

De eerste stap om wat te doen tegen aambeien is het vermijden van mogelijke oorzaken. Aambeien kunnen om diverse redenen ontstaan; voeding, beweging en toiletgewoonten spelen allemaal een rol. Om echt wat te doen bij aambeien is het dan ook verstandig om vezelrijk voedsel te eten en voldoende te drinken. Ook helpt het om regelmatig te bewegen en niet te hard te persen tijdens de stoelgang. Uw aambeien krijgen hierdoor meer rust en uw klachten zullen sneller afnemen.

EpiAnal, effectief tegen aambeien

Uiteraard zijn er ook middelen beschikbaar om wat te doen tegen de acute klachten die bij aambeien voorkomen. De aambeienzalf en zetpillen van EpiAnal zijn uitstekend geschikt om jeuk en pijn te bestrijden en de aambei te doen krimpen. Dankzij de speciale actieve bestanddelen merkt u al binnen enkele dagen een sterke vermindering van uw klachten.

Heeft u vragen over aambeien en wat er tegen te doen is? Bent u op zoek naar meer informatie over onze producten, of zou u EpiAnal graag een keer willen proberen? Bij EpiAnal vindt u altijd een duidelijk antwoord. Neem [contact] op of plaats uw bestelling direct online.

Aambeien – wat te doen?
  • EpiAnal helpt tegen aambeien

    EpiAnal bevat actieve bestanddelen die de klachten bij niet-bloedende aambeien snel doen verminderen en verdwijnen. EpiAnal haalt de jeuk weg, werkt pijnstillend en doet aambeien krimpen.
    Hier bestellen
  • Aanbevelingen