Aambeien zijn voor de meeste mensen een moeilijk bespreekbare kwaal. Gêne en schaamte spelen hierbij vaak een rol – ondanks het feit dat een groot deel van de bevolking ooit met aambeiklachten te maken zal krijgen. Hierdoor blijven vragen over het genezen van aambeien vaak onbeantwoord. Gelukkig kunt u bij EpiAnal altijd de informatie vinden die u zoekt.

stappen Aambeien help verdwijnenAambeien ontstaan doordat de bloedvaten en weefsels rond de anus opzwellen en uitzakken. Bij deze zwakke plekken kunnen vervolgens uitstulpingen optreden. Soms kunnen klachten na enkele weken opklaren, waardoor de aambeien genezen lijken. De zwakke plek zal echter voor langere tijd blijven bestaan en dit kan op termijn leiden tot nieuwe klachten. Aambeien genezen dus niet vanzelf – maar er zijn wel manieren om klachten te voorkomen en te verminderen.

Voorkomen en genezen van aambeien

Om aambeien te genezen is het belangrijk dat u eerst de mogelijke oorzaken wegneemt. Voeding en beweging kunnen daarbij vaak een groot effect hebben op uw klachten. Langdurig zitten kan ervoor zorgen dat uw klachten verergeren. Ook raken uw aambeien makkelijker geïrriteerd als uw ontlasting te hard is, of u tijdens het toiletbezoek vaak hard perst. Wanneer u regelmatig beweegt en voldoende vezelrijk voedsel eet wordt uw ontlasting zachter, waardoor uw aambeien sneller kunnen genezen.

Het vermijden van onderliggende oorzaken zal echter niet direct leiden tot een vermindering van acute klachten zoals pijn, jeuk en irritatie. Aambeienzalf  helpt de aambeien te doen krimpen en de symptomen effectief te genezen.

Aambeien genezen met EpiAnal

Heeft u last van aambeien en ervaart u daardoor pijnlijke klachten zoals jeuk en irritatie? Bent u op zoek naar een effectief middel om deze vervelende symptomen van aambeien te genezen? De aambeienzalf en zetpillen van EpiAnal zorgen snel voor een vermindering van uw aambeiklachten. De actieve bestanddelen bieden niet alleen verlichting van pijn en jeuk, maar dragen door hun werking ook bij aan het genezen van de aambeien zelf. Bij correct gebruik zullen uw klachten al binnen enkele dagen verminderen en verdwijnen.

Wilt u meer weten over het genezen van aambeien, of wilt u direct aambeienzalf bestellen? U kunt onze producten eenvoudig online kopen, en u vindt EpiAnal ook in het schap van uw lokale drogist of apotheek. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met EpiAnal.

Kunnen aambeien genezen?
  • EpiAnal helpt tegen aambeien

    EpiAnal bevat actieve bestanddelen die de klachten bij niet-bloedende aambeien snel doen verminderen en verdwijnen. EpiAnal haalt de jeuk weg, werkt pijnstillend en doet aambeien krimpen.
    Hier bestellen
  • Aanbevelingen