Een kuur met EpiAnal duurt maximaal 14 dagen.

EpiAnal is verkrijgbaar als zalf en kan zowel bij uitwendige als inwendige aambeien worden gebruikt. Zetpillen werken minder goed dan een zalf doordat de werkzame stoffen vaak te hoog in de darm terechtkomen, terwijl ze eigenlijk dicht bij de sluitspier hun werk moeten doen. Als u voornamelijk last heeft van jeuk en irritatie is een zalf geschikter. Gebruik EpiAnal niet bij bloedende aambeien.

Applicatie

Reinig de anale opening na elke stoelgang eerst met zacht toiletpapier en dan met een washandje en lauw water. Daarna voorzichtig met een zachte handdoek afdrogen of – bij voorkeurdroogbetten. Smeer de zalf dun op de huid rond en in de anus. U kunt hiervoor een hoesje gebruiken voor over de vinger, een vingercondoom. Dit is verkrijgbaar in de apotheek.

Wanneer?

Gebruik de zalf ’s ochtends en ’s avonds en na elke ontlasting.

Hoe lang?

U kunt dit middel gebruiken zolang u het nodig heeft. Neem contact op met uw arts als u na twee weken nog steeds klachten heeft of als u als u meer dan een paar druppels bloed verliest.

Wat moet ik doen als ik een dosis ben vergeten?

U kunt de vergeten dosis alsnog nemen. Een keer vergeten is niet zo erg, de klachten zullen alleen minder snel verdwijnen.

Kan ik zomaar met dit middel stoppen?

Ja, u kunt op elk moment in één keer met het gebruik stoppen.

Onze Producten
  • EpiAnal helpt tegen aambeien

    EpiAnal bevat actieve bestanddelen die de klachten bij niet-bloedende aambeien snel doen verminderen en verdwijnen. EpiAnal haalt de jeuk weg, werkt pijnstillend en doet aambeien krimpen.
    Hier bestellen
  • Aanbevelingen