Een tweeledige behandeling is bij aambeien vaak het meest nuttig. Aambeien ontstaan doordat de zwellichamen rond het rectum gedurende langere tijd teveel druk ervaren. Voeding, houding, leefwijze en werkgewoonten kunnen allemaal oorzaken zijn. Bij de behandeling van aambeien zult u ervoor moeten zorgen dat deze oorzaken zoveel mogelijk worden geminimaliseerd. Hierdoor heeft u de grootste kans op langdurig herstel.
stappen Aambeien help verdwijnenTegelijkertijd is het echter ook belangrijk om uw klachten gericht te verlichten. Rectale pijn, jeuk en een branderig gevoel kunnen het leven bijzonder onaangenaam maken. Een goede behandeling voor aambeien kan u helpen om deze symptomen te bestrijden.

Op zoek naar een effectieve behandeling voor aambeien?

Wanneer u last heeft van aambeien is een snelle behandeling wel zo prettig. EpiAnal bevat actieve bestanddelen die uw klachten bij niet-bloedende aambeien snel verzachten en verminderen. EpiAnal laat pijn en jeuk al binnen enkele dagen verdwijnen en doet de aambeien krimpen en is daarmee bijzonder geschikt als behandeling voor aambeien. Daarbij geldt ook dat EpiAnal zonder problemen tijdens de zwangerschap gebruikt kan worden.

Aambeien behandeling met zalf

Bent u op zoek naar een aambeien behandeling om jeuk, irritatie en pijn te verlichten? In dat geval is EpiAnal aambeienzalf een uitstekende keuze. De zalf is geschikt voor zowel uitwendige als inwendige aambeien, en kan eenvoudig direct op de huid worden aangebracht.

Lees meer over EpiAnal aambeienzalf

Alles over de behandeling van aambeien
  • EpiAnal helpt tegen aambeien

    EpiAnal bevat actieve bestanddelen die de klachten bij niet-bloedende aambeien snel doen verminderen en verdwijnen. EpiAnal haalt de jeuk weg, werkt pijnstillend en doet aambeien krimpen.
    Hier bestellen
  • Aanbevelingen