Veel mensen krijgen tijdens hun leven te maken met aambeien – geïrriteerde zwellichamen rond de anus die in sommige gevallen bijzonder vervelende symptomen met zich mee kunnen brengen. aambeienzalf EpiAnalTerugkerende pijn, jeuk en irritatie zijn typische klachten en deze hebben vaak een negatieve invloed op uw welzijn en levensplezier.

Gelukkig is hier wel iets aan te doen.Aambeienzalf is een uitstekende manier om het ongemakkelijke gevoel van geïrriteerde aambeien te verzachten. Door aambeienzalf aan te brengen heeft u snel minder last van pijn en jeuk, en kunt u zich weer comfortabel bezighouden met uw leven. Wilt u weten hoe aambeienzalf werkt, en waar deze het beste voor gebruikt kan worden? EpiAnal heeft de antwoorden die u zoekt.

Hoe werkt aambeienzalf?

Pijnklachten bij aambeien zijn het gevolg van irritatie; de bloedvaten rond de anus zwellen op en keren niet meer terug in hun oorspronkelijke staat. Hierdoor kunnen inwendige en uitwendige aambeien ontstaan die gevoelig zijn voor druk en beweging.

Door aambeienzalf direct op de pijnlijke gebieden aan te brengen worden deze minder gevoelig – pijn en jeuk verdwijnen zo al binnen enkele dagen. Aambeienzalf van EpiAnal heeft daarnaast het bijkomende voordeel dat de actieve bestanddelen aambeien helpen te laten krimpen, waardoor klachten voor langere tijd bestreden kunnen worden. Inwendige aambeien zijn met aambeienzalf echter lastiger te bereiken dan uitwendige aambeien. Daarom wordt aambeienzalf vaker gebruikt om aambeien te verzachten die zich buiten het lichaam bevinden.

Effectieve verlichting met aambeienzalf van EpiAnal

Heeft u last van niet-bloedende aambeien, en bent u op zoek naar een effectief middel om uw klachten te verlichten en te verminderen? De aambeienzalf van EpiAnal biedt snel verlichting – de actieve ingrediënten van de zalf zijn bewezen effectief tegen pijn en jeuk, en zorgen ervoor dat uw klachten al na enkele dagen sterk verminderen.

Wilt u meer weten over onze producten, of zou u graag direct aambeienzalf willen bestellen? EpiAnal aambeienzalf is verkrijgbaar bij een drogisterij, apotheek of reformwinkel bij u in de buurt, en kan zelfs online besteld worden. Voor vragen of specifieke informatie over onze aambeienzalf kunt u uiteraard altijd via de website direct contact met ons opnemen.

Aambeienzalf
  • EpiAnal helpt tegen aambeien

    EpiAnal bevat actieve bestanddelen die de klachten bij niet-bloedende aambeien snel doen verminderen en verdwijnen. EpiAnal haalt de jeuk weg, werkt pijnstillend en doet aambeien krimpen.
    Hier bestellen
  • Aanbevelingen